KAMP DEJANA VINČIĆA

Ideja za kamp z Dejanom Vinčićem se je porodila že nekaj let nazaj, a dolgo časa ni bilo pravega trenutka za prvo izvedbo. Covid leto je bila prva prava priložnost, saj je bil Dejan Vinčić “prost” reprezentančnih obveznosti. 

Odbojkarski kamp Dejana Vinčića (DV) je odbojkarski kamp v katerem se otroke uči odbojke in drugih življenjsko pomembnih veščin. Red, disciplina in spoštovanje so tri glavne vrednote kampa. V tednu dni so otroci deležni profesionalnih treningov odbojke pod vodstvom licenciranih trenerjev, spoznajo se z vzgojno izobraževalnimi temami in soočijo s prvimi odgovornimi vsakodnevnimi opravili. 

Dejan vse svoje znanje in izkušnje prenaša na otroke, s svojo energijo pa naredi kamp čaroben tako za udeležnce, podporni staff, kot nas organizatorje.

Prva tri leta kampa so potrdila da je vizija kampa prava. Kamp se bo odvijal tudi v prihodnje, cilj je, da postane največji odbojkarski kamp v Sloveniji. 

KAMP 2024

TBC

Dejan Vinčić
»Smatram, da v teh časih v katerih živimo, otroci in starši potrebujejo neko dodatno pozitivno energijo, katere na kampu zagotovo ne bo primanjkovalo. Odbojka mi je dala v življenju vse prave smernice; red, disciplino in neizmerno mero užitkov, katere rad delim z otroci na mojem obojkarskem kampu. Kamp bo razgiban; od učenja odbojkarskih elementov, do nadgrajevanja znanja in seveda zabave. Izredno me veseli, da bomo lahko z mojimi kolegi, odbojkarskimi strokovnjaki, prenašali svoje znanje na otroke in jim tako pomagali na njihovi poti.« 

Dejan Vinčić

naši partnerji

Informacije

Lokacija: Nova Gorica

Termin: 2024 TBC

Cena 1:  TBD (z nastanitvijo in polnim penzionom)

Cena 2:  TBD (brez nastanitve)

Starost otrok:  (TBD) 

Nastanitev in prehrana: Dijaški dom Nova Gorica, Presta

Dvorane: ŠD Balon, Fran Erjavec, ŠD Partizan 

Aktivnosti

V sklopu vzgojno-izobraževalnih vsebin bodo otroci sodelovali pri interaktivnih delavnicah, katere jim bodo dale določenih življenjskih lekcij.

Izvedli bomo interaktivne delavnice.

Prosti čas

V prostem času bomo vsak dan izvajali različne zabavne aktivnosti, za sprostitev in dobro počutje otrok.

Poleg kopanja v mestnem bazenu, pohoda do lokalnih znamenitosti in družabnih iger, otroke čaka še kup zabavnih aktivnosti ter seveda najatraktivnejše: adrenalinsko presenečenje.

UTRINKI S PRETEKLIH ODBOJKARSKIH KAMPOV

Stopite v kontakt

Imate vprašanje za nas ali bi potrebovali več informacij o naših dejavnostih/ dogodkih? Stopite v kontakt z ekipo Sportines še danes.