event menedžment

Sportines se profesionalno ukvarja z event menedžmentom; z organizacijo in soorganizacijo lokalnih, nacionalnih in mednarodnih športnih dogodkov.

Prednost Sportines je strokovno znanje in izkušnje v mednarodnem svet odbojke in odbojke na mivki.

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) in Volleyball World (VBW) zaupata Sportines vodenje dogodkov in nadzor nad odbojkarskimi dogodki najvišje svetovne ravni.

Od začetka sodelovanja leta 2018 je Sportines pokrival več kot 15 različnih lokacij Elitne Lige narodov po Evropi (Francija, Italija, Bolgarija, Belgija, Poljska, Rusija, …) in USA, tri  svetovna prvenstva (moško 2018 v Italiji in žensko, moško na Poljskem 2022), kvalifikacije za Olimpijske igre Tokyo 2020 v Bolgarski Varni, Superfinale CEV Lige prvakov v Ljubljani ter FIVB Challanger cup v Hrvaškem Zadru.

Športni event menedžment odbojkarskih tekmovanj na najvišji ravni zajema usmerjanje in svetovanje med pripravo pred samim tekmovanjem ter kontrolo nad operativno izvedbo tekmovanja.

Event menedžment Katowice

Kako (v nekaj stavkih) poteka delo Športnega Event Menedžerja

Pred izborom lokacij za specifična tekmovanja se opravi inšpekcijski pregled lokacije; ustreznost infrastrukture, pogojev za ekipe, razpoložljivost mehanizmov za samo organizacijo velikih tekmovanj, … 

Na licu mesta se nadzira izpolnitev mednarodnih odbojkarskih pravil, izpolnitev pogojev iz pogodb med nosilcem in izvajalcem, izpolnitev sponzorskih obveznosti, zagotovitev in zaščito TV pravic, preverja se pogoje za ekipe (hotele, transport, prehrano, pogoje za treninge,… ). Zagotavlja se ustreznost infrastrukture za izpeljavo tekmovanja, po potrebi prilagaja glede na potek tekmovanja, skrbi se za logistiko in tekočo komunikacijo med vsemi vpletenimi v organizacijo. 

Športni event menedžment pomeni biti “lepilo” med vsemi koščki velike organizacijske sestavljanke.

Stopite v kontakt

Imate vprašanje za nas ali bi potrebovali več informacij o naših dejavnostih/ dogodkih? Stopite v kontakt z ekipo Sportines še danes.