O sportines

Začetki

Začetki Sportines segajo že 10 let nazaj. Vse se je začelo z obiskom tekem CEV Odbojkarske lige prvakov v Tivoliju. To je bil prvi stik z “mednarodno” odbojko, ki je bil vžig za vse, kar je sledilo.

Poslovno administrativno in CL organizacijsko vodenje ACH Volleya, vrsto let prostovoljnega dela za Odbojkarsko zvezo Slovenije na vseh mednarodnih tekmovanjih, pristop h članski moški reprezentanci kot team manager, kasneje vidnejša vloga pri prvih večjih tekmovanjih za člane…

Od leta 2017 dalje

Leto 2017 je bilo ključno, ko se je zgodil prestop iz ACH Volleya na Odbojkarsko zvezo Slovenije. V tem letu so bile kvalifikacije za moško svetovno prvenstvo ter Svetovno prvenstvo za mlajše članice ključnega pomena, saj je ravno to odprlo vrata v svet FIVBja (Svetovne odbojkarske zveze), ki je prepoznal prave vrednote in Ines povabil v svoje kroge kot Event managerko za novoustanovljeno tekmovanje, elitno Ligo narodov.

Konec leta 2017 je sledila selitev v Španijo in razvijanje lastnega projekta PLAY&LEARN pod okriljem Erasmus programa za mlade podjetnike. Izvedel se je prvi slovenski beach volley kamp v tujini, v Alicanteju v Španiji, v sodelovanju s Fabjan Sisters Beach Volley School.

Leto 2018 je bilo prelomno leto, ko se je tehtnica povsem povesila na stran mednarodnih odbojkarskih tekmovanj, samo v tem letu je Ines bila Event manager prve izvedbe elitne Lige narodov v Franciji in Italiji, dveh krogov moškega svetovnega prvenstva v Bariju in Milanu, Italija ter na kvalifikacijskem turnirju za Olimpijske igre 2020 v Varni, Bolgarija. Sledil je razcvet v mednarodnem svetu odbojke. 

O nas Ines Vidič Sportines
Biti odlični v naši vlogi v širokem spektru mednarodnih športnih dogodkov. Vsak dan se učiti biti boljši in se razvijati v boljšo različico »nas«.
S športno vzgojo ustvariti boljši vsakdan mladih. Predstavljanje športa kot orodja za lažje krmarjenje skozi izzivalno sodobno življenje.
Našim partnerjem ponuditi najboljšo možno izvedbo našega dela in doseči skupni cilj. Delovati v okolju, vodenem s spoštovanjem, razumevanjem in sprejemanjem. 
srčnost - natančnost -  zanesljivost - zavzetost -  pripadnost - profesionalnost

Ekipa

Spoštovanje, zaupanje in timsko delo so naše glavne prednosti. Naš cilj je vključiti naše najboljše prakse in izkušnje v vse naše projekte.

Vsak član naše ekipe pozna in spoštuje stališče podjetja, ki je, vedno delaj s srcem in bodi skromen. Dobre stvari se zgodijo ljudem, ki imajo pogum sanjati in sledijo svojim sanjam. Med tem procesom razvoja ohranjamo visoko osredotočenost, naš odnos pa ponižen. Svojih vrednot se dobro zavedamo in z veseljem pomagamo pri rasti in razvoju naših partnerjev.

Zato so naši programi in dogodki vedno polni pozitive.

Delamo skupaj kot ekipa in drug drugega spoštujemo, si zaupamo in podpiramo na vsakem koraku. To nas dela družino.

O nas - Ines Vidič

Ines Vidič

Lastnica in direktorica

O nas - Larisa Vogrinc

Larisa Vogrinc

Pomočnica direktorice in koordinatorka projektov

O nas - Tjaša Vidič

Tjaša Vidič

Koordinatorka projektov

Nina

Nina Mihalič

Mediji

Ostali člani ekipe Sportines:

Stopite v kontakt

Imate vprašanje za nas ali bi potrebovali več informacij o naših dejavnostih/ dogodkih? Stopite v kontakt z ekipo Sportines še danes.