Politika zasebnosti

Kdo smo

Spletno mesto https://sportines.si upravlja Sportines, športni menedžment, Ines Vidič s.p., Čargova ulica 10, 5213 Kanal.

Politika zasebnosti zadnjič  posodobljena 7.01.2023.

Pri Sportines ( “mi” ali “naš oz. moj”) smo oblikovali to politiko zasebnosti, ker vemo da vam je mar, katere informacije nam predajate in kako so le te uporabljene oz. deljene.  Ta politika zasebnosti velja za vse informacije, ki jih z vašim dovoljenjem pridobimo na: (i) spletni strani sportines.si in (ii) informacije, ki nam predate “offline”, kot na primer prek telefona ali emaila. 

Opis uporabnikov in sprejetje pogojev 

Politika zasebnosti velja za obiskovalce spletne strani sportines.si  (“Obiskovalci”).

Z obiskom te spletne strani se obiskovalci strinjajo z pogoji rabe the politike zasebnosti in sprejemajo pogoje uporabe.    

Ko nam predate informacije “offline”, se tudi strinjate s to politiko zasebnosti.

Katere osebne podatke shranjujemo in zakaj jih shranjujemo

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo oz. pišejo komentarje na strani, shranjujemo vsebino zapisa, IP naslov obiskovalca in brskalnik s katerim so dostopali na stran za nadzor nad “spam” vsebino. 

Anonimni niz komentarjev, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (ki se imenuje tudi hash), bo morda na voljo storitvi Gravatar, da preveri, ali ga uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je slika vašega profila vidna javnosti v okviru vašega komentarja.

Media

Če na spletno mesto naložite slike, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo vse podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

Kontaktni obrazci

Z izpolnitvijo našega kontaktnega obrazca  shranimo vaše podatke (kot so ime, priimek, e-pošta in druge posredovane podatke) za interno rabo. Brez vašega dovoljenja ne bomo uporabljali vaših informacij za promocijske ali druge namene in jih ne bomo predajali tretjim osebam.

Vaš e-mail uporabimo, da dam lahko odgovorimo in v primeru da ne želite več kontakta, nas o tem obvestite prek emaila.

V primmer kakršnih koli težav nas o tem lahko obvestite na email.

Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko odločite za shranjevanje imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta, ki se shranijo kot piškotki. To so za vaše udobje, da vam ob ponovnem komentarju ni treba več izpolnjevati svojih podrobnosti. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, s katerim bomo ugotovili, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov, da bomo shranili vaše podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa trajajo leto dni. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava vztrajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Vgrajena vsebina drugih spletnih strani

To spletno mesto lahko lahko vsebuje vsebino ( kot  na primer video, slike, članke itd ) drugih spletni strani. Vgrajena vsebina deluje na enak način, kot da bi vsebino gledali oz. brali na izvirni spletni strani. 

Te spletne strani lahko shranjujejo vaše podatke, uporabljajo piškotke, vgrajeno “third-party” sledenje, in spremljajo vasopressin interakcijo z vgrajeno vsebino, če mate račun in set prijavljeni na tisti spletni strani. 

Informacije pridobljene skozi “Third-party” oglaševanje/remarketing

Vaše informacije lahko delimo s tretjimi osebami, vključujoč z, in ne omejeno na, oglaševalce in ponovno trženje, ali druge partnerje, za namene personaliziranja ali drugače razumevanja tega, kako se vi odzivate na oglase in ostalo vsebino. Te “third-party” lahko uporabljajo piškotke, pixel tage ( tudi poimenovane “web beacons” ali “clear gifs”) ali druge tehnologije za podrobnejše pridobivanje informacij, kot personaliziranje, targetiranje ( obnašanje, contekst, retargetiranje in ponovno trženje), analiziranje, poročanje, in/ali vodenje oglaševalskih kampanj ali drugih iniciativ. Na primer, ko brskalnik obišče spletno stran, “pixel tag-i” omogočijo nam in “third-parties”  prepoznavanje določenih piškotkov shranjenih znotraj brskalnika da izvedo katere oglase ali druge vsebine da dostavijo oz. prikažejo uporabniku na določeni spleni strani. Poleg tega, lahko s strani “third-party” pridobimo tudi druge informacije, kot skozi njihove ponudnike storitev, kot so oglaševalski identifikatorji, IP naslovi in post konverzijski podatki. 

Spodaj je seznam ponudnikov oglaševanja / ponovnega trženja, ki jih uporabljamo; vendar se lahko tak seznam spremeni na podlagi oglaševalskih akcij, ki jih izvajamo, in prizadevali se bomo, da ga posodobimo. Če želite izvedeti več o takih ponudnikih in, če so na voljo, kako se odjaviti od njihovih ciljnih oglasov ali drugih funkcij za prilagoditev, lahko uporabite priložene povezave. Upoštevajte, da ne boste nujno izključili oglaševanja ali vsebine na splošno; boste morda še vedno prejemali splošne oglase ali vsebino.

Facebook. Za politiko zasebnosti obiščite: http://www.facebook.com/about/privacy

Google. Za politiko zasebnosti obiščite : https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki obdržijo v nedogled. To je razlog, da lahko morebitne nadaljnje komentarje samodejno prepoznamo in odobrimo, namesto da jih držimo v čakalni vrsti za preverjanje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), shranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo, v njihov uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko te podatke vidijo in uredijo.

Vaše osebne podatke bomo obdržali v obliki, ki vas bo identificirala samo toliko časa, kolikor bodo služili namenom, za katere so bili prvotno zbrani, kot je navedeno v tej politiki zasebnosti, naknadno odobreni ali kot dovoljuje veljavna zakonodaja.

Podatki, prejeti s soglasjem za piškotke, se shranijo za različna obdobja. Za več informacij obiščite našo politiko piškotkov.

Katere pravice imate nad svojimi podatki 

Če imate na tem spletnem mestu račun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Odjava od direktnega marketinga 

Kadar koli se lahko odjavite rabi svojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, tako da pošljete navodila na ta e-poštni naslov: info@sportines.si. Prosimo, da nam omogočite primeren čas za obdelavo vaše zahteve.

Spremembe te politike zasebnosti

Ta politika zasebnosti začne veljati z dnem, navedenim na vrhu tega pravilnika o zasebnosti. To politiko zasebnosti lahko občasno spremenimo. Z dostopom do spletne strani in / ali z uporabo naših storitev, potem ko spremenimo to politiko zasebnosti, se šteje, da ste sprejeli take spremembe. Upoštevajte, da v obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, našo uporabo informacij ureja politika zasebnosti, ki velja v času, ko zbiramo podatke. Redno se vračajte v to politiko zasebnosti.

Kako nas lahko kontaktirate 

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s to politiko zasebnosti, nas lahko kontaktirate na: 

Email: info@sportines.si

Politika zasebnosti drugih spletnih strani 

To spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Naš pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletno mesto, zato če kliknete povezavo do drugega spletnega mesta, preberite njihovo politiko zasebnosti.