DELAVNICE

ZA MLADE ŠPORTNIKE, STARŠE, TRENERJE IN ŠPORTNE DELAVCE

Moderni časi so lahko za mlade športnike zelo izzivalni. Nezavedno sprejemajo veliko mero informacij, deležni so nezavednih negativnih impulzov s katerimi se morajo znati soočiti. Šport naj bi bil varno zavetje, nekakšen umik iz tempiranega vsakdana mladih, zato je pomembno, da znajo mladostniki krmariti skozi življenje in spoznati, da je šport lahko zelo jasna navigacija. 

ostale storitve - delavnice, svetovanje...

ODBOJKA KOT ORODJE ZA PREPREČEVANJE MARGINALNOSTI IN DEVIANTNOSTI V ŠPORTU

MOTIVACIJA MLADEGA ŠPORTNIKA

ŠPORT KOT ORODJE PROTI RADIKALIZACIJI

Izvedene delavnice prikažejo mladim tisti “pravi” vidik športa, naučijo se prepoznati marginalno vedenje, soočiti se z deviantnostjo ter spoznajo osnovne korake motivacije za področje, ki jih zanima. Naučijo se znati izogniti negativnim vplivom modernega življenja. 

Namenjene so otrokom in mladostnikom od 10 let do 20 let starosti, ki so aktivno vključeni v športni proces. Starši, trenerji in športni delavci, imajo velik vpliv na življenje, obnašanje in občutke mladostnikov, zato je del namenjen tudi njim. 

Izvedbo se prilagodi individualnim željam povpraševalca, vedno pa se ohrani rdečo nit – teme ponujenih delavnic. 

Stopite v kontakt

Imate vprašanje za nas ali bi potrebovali več informacij o naših dejavnostih/ dogodkih? Stopite v kontakt z ekipo Sportines še danes.